Macskanő a macskakövön 12.rész

Tisztában volt vele, hogy most már teljesen meg fog változni az élete. De azt még nem tudta, hogy ezt hogyan fogja elmondani a férfinek akit szeret.

Valahogy haza jutott. Gépies mozdulatokkal lerakta a mappát a nappaliban. Leült az asztalhoz, és nem tudta eldönteni, mit akar jobban. Megtudni végre, mi is történt a szüleivel, vagy megsemmisíteni az egészet, és tudatlannak lenni.
Átöltözött és kinyitotta a mappát. Adatok voltak oldalakon keresztül. A szüleiről minden benne volt. Hol ismerkedtek meg, mikor és hol jártak, mikor házasodtak össze, és mikor született Cat. Minden személyes adat az életükről. Aztán talált egy képet, amin hárman voltak. Cat, édesanyja karjában ült, az édesapja pedig mellettük állt. Mindenki mosolygott a képen, és látszott, hogy boldogok.
Eldöntötte, hogy ezt a képet elkéri majd a kapitánytól. A következő oldalon már arról olvasott, hogy az apja ügyvédi cége a Grant nagyvállalatot képviseli, és rájöttek, hogy egy nagyszabású pénzmosási dologban vannak benne többen a vezetőségből, köztük Dave apja is. És ekkor egy másik kép került a kezébe. Ismerős volt neki a rajta lévő férfi. Pontosabban a tekintete, ugyanaz a borzongás lett rajta úrrá, mint korábban a bárban. Akkor este, amikor próbálta elfelejteni a Dave iránti érzéseit.
Ez volt a férfi, aki követte, aki elől menekült, és akinek végül Davet köszönheti. De mi lesz most velük? Ezek után hogyan alakul majd a kapcsolatuk? Tovább nézegette a jegyzeteket. Ezek szerint nem is bántani akarta, ő az, aki vigyázott rá. Csak azért volt ott, hogy megvédje. Kicsit megkönnyebbült.
Tovább lapozott, és beleolvasott egy feljegyzésbe. Le volt írva benne, hogy az apja jelentette a rendőrségen, milyen visszaélésekre derült fény a Grant cégnél, és miután elmondta a vezetőségnek, megpróbálták megvesztegetni. Többen az ügyvédi irodából, akik ennek az ügynek a felgöngyölésén dolgoztak, vagy valamilyen maradandó sérülést szenvedtek, vagy eltűntek.
Ekkor döntött, úgy az apja, hogy a családja védelmében, együtt működik a rendőrséggel. A fotó, amin az apja, és Dave apja látható, a leleplezés napján készült a beírás szerint. Egy héttel ezután a szülei meghaltak. Cat megsemmisülve ült az asztalnál és csak nézett maga elé. A szülei gyilkosának a fiába szerelmes.
Folytatás hamarosan..





Megjegyzések