Macskanő a macskakövön 6.rész

Még nem is sejtik, mennyire fontos minden együtt töltött perc, és mennyi erőt fognak adni majd nekik ezek az emlékek....

Cat, jóleső borzongást érzett, becsukta a szemét és várta a folytatást. Dave érezte, hogy zöld utat kapott, vágyai nője előre hajtotta a fejét, és megtámaszkodott a hűtőajtón. Dave miközben finoman csókolgatta a nyakát, köntösének az övét oldotta ki.
Cat megadta magát. Visszatartotta a lélegzetét, és érezte, ahogy a pulzusa szaporábbá válik, minden egyes csók után. Amikor Dave keze a köntöse alatt megfogta a derekát, halk sóhajjal jelezte várja a folytatást. Dave maga felé fordította Catet, és lelökte róla a köntöst.
Ott állt előtte meztelenül, és nem tudott betelni a látványával. Gyengéden megfogta melleit és ujjaival lassan simogatni kezdte. Minden érités után érezte, ahogy a vágytól égve Cat mellbimbói megkeményednek. Cat, Dave nyaka köré fonta a karját és szenvedélyes csókkal adta tudtára minden porcikája arra vár, hogy magáévá tegye. Dave felemelte, és a karjában a kanapéhoz vitte.
Gyengéden letette, és szerelmük újra beteljesült. Egymáséi lettek, és a vágy a gyönyör kapujába kísérte őket, és együtt lépték át. Boldogak voltak, és egymás karjában feküdtek hosszú perceken keresztül. Később felöltöztek, és eldöntötték, hogy Cat kedvenc kávézójában megreggeliznek majd. Kilépve az utcára, Cat jókedvűen sétált Dave mellett. A macskaköveken vidáman koppant cipőjének sarka. A nap sugarai táncoltak a fákon, és úgy érezte, hogy mindenki boldog körülöttük. Észre sem vette, hogy az egyik padon valaki figyeli őket.
Folytatás hamarosan.....



Megjegyzések