Macskanő a macskakövön 5.rész


Úgy tünik Cat és Dave elindulnak a közös úton. Vajon, akadályok nélküli lesz-e, és ha mégse akkor azt együtt megoldják?
Azon az éjszakán meg megfogadta, hogy mindent elkövet, hogy megismerje ezt a nőt. Aztán később, egy fogadáson újra találkoztak, és Dave akkor egy átbeszélgetett éjszaka után tudta, nem lehet az élete teljes Cat nélkül. Megismerte a múltját, és tudta Cat csalódása túl nagy ahhoz, hogy csak úgy egyszerűen közel engedje magához. De Dave nem adta fel. Minden alkalommal elmondta mennyire szereti, és tudta egyszer végleg csak az övé lesz a nő.
És most itt ülnek egymással szemben, és olyan boldog , mint amilyen már régóta nem volt. A legjobb döntés volt tegnap éjjel a kapuban várni rá. Arra készült, hogy most nem hagyja magát elküldeni, hogy mindent elkövet azért, hogy Cat vele maradjon. Aztán Cat megelőzte, és biztos volt benne, hogy már nincs akadály előttük. De volt egy megmagyarázhatatlan érzése is. Nem tudta mitől fél Cat. Hiszen tegnap este érezte, hogy remeg, amikor megölelte, és bár nem kérdezte, de tudta, hogy valami rossz dolog történhetett vele.
Még nem látta elérkezettnek az időt, hogy erre rákérdezzen. Ezért inkább rámosolygott, és csak annyit mondott: Csodaszép vagy reggel. Cat elpirult ettől és szemlesütve kortyolt egyet a kávéból.
– Köszönöm. –válaszolta később.
- Mit tervezel mára? –kérdezte Dave.
– Jó lenne ma veled lenni egész nap. –mondta Cat.
–  Rendben, ez jó ötlet. –válaszolta Dave.
Akkor elintézek pár telefont, és utána már csak a tiéd vagyok. –kacsintott Dave és felállt az asztaltól, hogy megkeresse telefonját.
Bármennyire is voltak nézeteltérései az apjával, de nem tudta elkezdeni úgy a napjait, hogy ne hívja fel. Ezt ma reggel is megtette.
– Nem, apa, nem megyek ma be a céghez, de bármi gond van telefonon elértek. Phil ott lesz veled, tudod. –nyugtatta meg az apját.
– De Phil, csak hátráltat a megbeszéléseken, és nincs egy használható ötlete sem. Bíztam benne, hogy ma bejössz, látnia kell az ügyfeleknek téged is. Tudniuk kell rólad, ha én már nem leszek. Philre nem bízhatom a céget.
– Apa, ne kezdjük újra, kérlek. Egy napról van szó. Majd jelentkezem. Szia. –köszönt el Dave. Tudta, hogy igaza van az apjának, de ma nem akart ezzel foglalkozni.
Ma Cattel akart lenni. Arra gondolt, megpróbálja megtudni mi zaklatta fel annyira tegnap este. Kiment hozzá a konyhába.
–Elintéztem, amit akartam. –mondta Dave, és átölelte Catet, aki már a hűtő előtt álldogált, azon töprengve, hogy mi is legyen az első közös napjuk reggelije. Dave megérintette Cat nyakát, hogy a haját elsimítsa, és szabad legyen, hogy megcsókolhassa.
Folytatás hamarosan...






Megjegyzések