Macskanő a macskakövön 4.rész


A rejtélyes éjszaka után, mi történik másnap? Kezdődik valami új vagy a múlt túl nagy sebet ejtett már?

Egy önzetlen, korlátok nélküli, forró éjszaka után Cat mégis nyúzottan ébredt. Nem volt felhőtlenül boldog. Bár a vágyott férfi ott feküdt az ágyban mellette, de tudta nehéz játszma van még előtte. A szíve és az esze még nem döntötte el a végeredményt. És még a tegnap esti férfi kiléte is rejtély számára. Félt tőle, volt a tekintetében valami, ami rossz érzéssel töltötte el.
De most így, az ágyban a kedvesével, csak azzal akart foglalkozni, hogy szeresse, amíg csak lehet. A férfi felé fordult, és nézte, ahogy hosszú szempillái rezzenéstelenül ékesítik arcát. Nyugodt volt az arca, talán mintha a szája szélén, még egy aprócska mosoly is megbújt volna. Nem vágyott másra, csak, hogy vele lehessen. Óvatosan megfordult, és felült az ágyon. Maga köré tekerte a takarót és kiment a fürdőszobába. Beállt a zuhany alá, és élvezte a meleg víz jótékony hatását.
Miután végzett, kiment a konyhába és elkészítette reggeli kávéját. Puha köntöse és meleg papucsa ölelésében, bögréjét szorongatva ült az asztalnál.  Örült a tudatnak, hogy ma nem egyedül ébredt. Merengéséből egy gyengéd simogatás hozta vissza a valóságba. Hátra sem fordult csak a kéz után nyúlt és mosolygott. Tetszett neki az érzés.
Dave, mert így hívták Őt, akinek sikerült elrabolnia a szívét, puszit nyomott a nyakára és a konyhapulthoz ment, hogy kávét töltsön magának. Mikor megtörtént, leült Cattal szemben az asztalhoz. Nem tudta levenni a tekintetét a nőről. Szerette attól kezdve, amikor először meglátta abban a bárban.
A barátaival ment oda szórakozni, és felejteni, hogy aznap veszekedett az apjával, a céges ügyek miatt. Dave nagyon is értett az üzlethez, de soha nem akart beleülni abba a székbe, amit az apja szánt neki. Ezt inkább meghagyta volna, a törekvő öccsének, Philnek. Akinek fele annyi érzéke sem volt a céghez, mint neki. Tudta, ha ebbe belemegy, az öccse lassan, de biztosan tönkre tenné az apja vállalatát. Aznap is ez volt a téma. Fáradtan és csalódottan ment el a barátaival a bárba, azt tervezte iszik egyet, és hazamegy. De nem így történt. Belépve a Macskakőbe azonnal észrevette azt a gyönyörű, fekete hajú nőt, aki rögtön megbabonázta. Ott ült a pultnál, a sarokban, és a haját igazgatta, éppen ránézett és tekintetük találkozott. Ez elég volt Davenek, hogy végleg a nő rabja legyen.
Folytatás hamarosan....


Megjegyzések