Macskanő a macskakövön 2.rész


A történet folytatásában kiderül egy-két dolog Cat világáról. De azért még nem minden! Az Ő élete sem unalmas.

Szerelmes lett egy nős férfibe. Évekig a második szerepét töltötte be. Azt remélte, hogy majd Ő lesz, aki miatt otthagyja a feleségét, és boldogan élnek együtt. Még azt is eltervezte, hány gyerekük fog majd születni. De az egyik karácsony után nem jött többet. Se üzenet, se telefon. Egy levél várta csupán az email-jei között: Ne várj, nem megyek. Nyomorult és szenvedésekkel teli napok után úgy döntött, hogy soha többet, nem lesz olyan bolond, hogy bedőljön még egy pasi szép szavainak.
Attól a naptól kezdve Ő használta a férfiakat. Ezért nem engedett senkit olyan közel magához. Nem adott sem magának, sem másnak esélyt a szerelemre. Megitta kávéját, elidőzött egy kicsit a teraszon, és úgy döntött sétál még egyet a tavaszi napsütésben. Fizetett, és útnak indult. Megcsörrent a telefonja. Az egyik rajongója érdeklődött, hogy rá ér-e ma este. Megbeszélték az időpontot és, hogy Cat lakásán találkoznak. Ezen a napon is péntek volt. Tudta, hogy a bárba akar menni.
Ma dorombolós hangulata volt. A kellemes séta után hazament. Vett egy nyugtató, forró fürdőt, és várta a férfit, aki ma a kedvére tehet. Pontosan érkezett, és mint mindig, most is hozott ajándékot. Rövid beszélgetés után már Cat nyakát csókolgatta. Cat, kéjesen nyögött fel, megborzongott az ajkak érintésétől. Szerette a férfiben, hogy nagyon gyengéden bánt vele. Keze simogatta a hátát, óvatosan ért hozzá. Ettől Cat csak még jobban vágyott a férfi érintésére. Hátra vetette a fejét, és a férfi szája már a melleit csókolgatta. Cat leejtette válláról, lazán megkötött köntösét, és így az a derekára omlott, szabaddá téve csodás alakját.
Zihálva próbálta kigombolni a férfi ingét. Együtt vetkőztették le a férfit. Cat széttette lábát, teret adva a férfi mohó kezének. Abban a pillanatban, amikor keze megtalálta Cat legérzékenyebb pontját, már nem volt vissza út. Már csak égni akart ebben az együttlétben. Közben a férfi magára húzta és férfiassága utat talált Cat combjai között. Együtt mozogva értek el a csúcsra. És élvezték a gyönyör utáni perceket. Cat nem akarta, hogy vége legyen ennek a pillanatnak. Így akart maradni örökre. Valami miatt ez a férfi sokkal közelebb állt hozzá, mint bárki más. De soha nem vallotta be neki. Nem engedhetett meg magának ilyen érzéseket, soha többet.
Folytatás hamarosan....


Megjegyzések