Könyvespolc


Folytatódik a Végzet Ereklyéi sorozat. Egy újabb részt hoztam el.


Nem tudom megtenni, hogy nem olvasom tovább. Érdekel, hogy mi történik. A bukott angyalok városa várja a látogatókat.



Cassandra Clare: Bukott angyalok városa (végzet ereklyéi negyedik könyv)

„A ​háborúnak vége, és Clary Fray izgatottan tért vissza New Yorkba, ahol egy lehetőségekkel teli, új világ vár rá. Szorgalmasan edz, hogy Árnyvadász válhasson belőle, és felhasználhassa különleges képességeit. Édesanyja feleségül megy élete szerelméhez. 
Az Árnyvadászok és az Alvilágiak végre békében élnek egymással. És ami a legfontosabb, Clary és Jace szerelme végre igazán kiteljesedhet.

Valaki azonban Árnyvadászokat kezd gyilkolni, és az éleződő feszültség újabb véres háborúval fenyeget. Clary legjobb barátja, Simon sem segíthet. Akármerre fordul, valaki maga mellé akarja állítani, hiszen szükségük van az életét megrontó átok rettenetes hatalmára. Arról nem is beszélve, hogy két gyönyörű, ámde veszélyes lánnyal jár egyszerre, akik közül egyik sem tud a másikról.

Amikor Jace minden magyarázat nélkül távolodni kezd Clarytől, a lány egy rejtély kellős közepén találja magát, amelynek a megoldásával valóra válik a legrosszabb rémálma. Rettenetes események láncolatát indítja el, aminek akár az is lehet a vége, hogy mindent elveszít, ami fontos a számára. Még Jace-t is.”



Fordulatokban most sincs hiány. Az események sorra jönnek, és van olyan, hogy csak kapkodom a fejem, éppen kivel mi történik. Lassan Simon is magára talál. Bár még most sem tudja elfogadni igazából, hogy mivé lett. Talán kiderül, hogy van-e esélye minden tekintetben vámpírrá válni.

Nekem nagyon tetszik, hogy a többi szereplő is teret kap. Isabelle, Maia és mások is ismertebbé válnak a történések közben.  Sőt új szereplők is csatlakoznak a csapathoz.

Most is kiderül-ha netalán az első három részt nem olvasta volna valaki- hogy mi az alaptörténet. 
A könyvben többször van utalás rá. Így teljesen képben lehet az, aki ezzel a résszel kezdte volna az ismerkedést a végzet ereklyéivel.

Nem bántam meg, hogy folytattam a sorozatot.

Még mindig a nehezen letehető kategória a könyv. 5/5

A könyvespolcon még 43 üres hely van.


Kedves olvasó, szeretném, ha ajánlanál Te is egy könyvet. Mit hozzak a könyvespolcra?


Megjegyzések